Lax och grönsaker i kål
Ingredienser
- 8 grönkålsblad
- 4 lax portionsbitar
- 80 g gröna bönor
- 1 morot
- 1/2 rödlök
- 10 kvistar gräslök
- 1 msk färsk grädde
- 1 citron
- 1 matsked olja
Steg för steg
-
Dela de gröna bönorna i små bitar. Skala och skär moroten i små bitar.
-
Tvätta och skär gräslöken. Skala citronen och skär den i små bitar.
-
Koka lax och grönsaker i stekpanna med het olja. Ta kastrullen från värmen och hacka fisken.
-
Tillsätt citron, grädde och gräslök. Tillsätt den finhackade löken och blanda ihop.
-
Förväll grönkålbladen. Tillsätt fyllningen. Stäng och bind ihop dem.
-
Tillaga dem täckta i 8 minuter i en stekpanna med oljan.